Contact

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Sanden
Bouwerij 50
1185 XX Amstelveen

http://www.sandenshop.com/
info@fitness24.nl
Tel: +31(0)20-4536446

Openingstijden

Donderdag 11:00 – 18:00
Vrijdag 11:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 16:00

Sanden Amstelveen

Sinds 2001 is Sanden Fitness & Wellness een grote speler op de fitness- en wellnessmarkt in Nederland en Belgie. Sanden Fitness & Wellness bieden een specialistische en complete aanpak in de inrichting en levering van particuliere en bedrijfsmatige fitness- en wellnessruimtes. Wij nemen het traject van advies, ontwerp, levering, installatie en training volledig uit handen.

U bent uiteraard niet alleen op onze website welkom maar tevens in een van onze winkels waar onze specialisten u graag een persoonlijk en eerlijk advies geven. Wij hebben altijd een zeer groot en uitgebreid aanbod aan modellen in onze winkels staan, welke u zelf kunt testen, vergelijken en bovenal zelf kunt ervaren. Laat u adviseren door onze ervaren verkopers en Personal Trainers!

Wij zijn officieel dealer van alle merken (met uitzondering van Technogym) die wij aanbieden en bij ons bent u gewaarborgd van unieke Sanden service en garantievoorwaarden waarbij alleen originele onderdelen worden gebruikt en waarbij alles in het werk zullen stellen om u als tevreden klant te behouden.