Over Flow Fitness

Flow Fitness

Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment hoogwaardige fitnessproducten voor thuis- en semiprofessioneel gebruik. Met ruim 10 jaar ervaring in de fitnessbranche is Flow Fitness uitgegroeid tot het meest toonaangevende fitnessmerk in de Benelux markt. Daarnaast exporteert Flow Fitness haar producten naar ruim 10 verschillende landen. Alle export en opslag worden vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam georganiseerd.

Product lijnen

Flow Fitness heeft een uitgebalanceerd assortiment ontwikkeld bestaande uit drie cardiofitness productlijnen; Dynamic Line, Eco Line en Urban Line. De lijnen vullen elkaar aan in prijs en functionaliteit. Hiermee bieden wij voor iedere fitnessliefhebber een passend product.

Dynamic Line

De nieuwe Dynamic Line is een combinatie van sportiviteit en technologische vooruitgang. Naast de sportieve en herkenbare uitstraling van onze producten zijn het bedieningsgemak en de optimale ergonomische houding, de belangrijkste kenmerken van de Dynamic Line. De duidelijke en zeer eenvoudig te bedienen computers onderstrepen deze doelstelling.

iConsole

Ontdek het “nieuwe” trainen met de iConsole modellen van Flow Fitness en train met uw smartphone of tablet. Zo kunt kunt u bijvoorbeeld een hartslaggestuurde training selecteren en gelijktijdig tv kijken of uw sociale media bijwerken. Met het iRoute programma kunt u een willekeurige route instellen en de ”Google Street View” optie zorgt hierbij voor een zeer realistische ervaring. De hoogteverschillen in de route bepalen het weerstandsniveau. Met iRoute zijn de mogelijkheden onbegrensd en blijft u gemotiveerd trainen.

Perform Line

Functionaliteit, duurzaamheid en sportiviteit gaan vanaf nu samen in de Flow Fitness Perform Line. De Perform Line is ontwikkeld als semi-professionele fitnesslijn en voldoet aan de allerhoogste eisen. De sublieme vormgeving benadrukt waarvoor het bedoeld is; het verleggen van grenzen en het leveren van topprestaties. It’s all about performance!

Eco Line

De Eco Line bestaat uit een hometrainer en een crosstrainer. Met de Eco Line levert Flow Fitness een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. De benodigde stroom voor het weerstandssysteem en de computer wordt namelijk door eigen inspanning opgewekt. U heeft dus geen adapter of batterijen meer nodig. Bijkomend voordeel is dat de producten erg flexibel in het gebruik zijn en overal in huis te plaatsen zijn. Kortom met een goed gevoel verantwoord trainen.