Flow Fitness heeft ook meer dan alleen Crosstrainers

Op een ander manier in topconditie blijven? Bekijk ook de andere producten van Flow Fitness

Laat de keuze van het product afhangen van uw doelstelling, budget, de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeur. Alle Flow Fitness producten zijn geschikt om af te vallen en of conditie te verbeteren. Bij de hometrainers ligt het accent van de training op de benen, buik en billen. Op een crosstrainer traint u ook de armen. U verbruikt gemiddeld 20% meer energie dan op een hometrainer. De grootste energieverbruikers zijn de loopbanden en roeitrainers. Deze producten zijn dan ook uitermate geschikt om de conditie te verbeteren. Hebt u (veel) overgewicht kies dan voor een product met een soepele en geleidelijke beweging. Een crosstrainer of hometrainer is dan ons advies.

Flow Fitness Hometrainers

Nederland is een echt fietsland en fietsen is een uitstekende manier om in conditie te blijven. Echter hebben we ook veel te maken met slecht weer en korte dagen. Wilt u toch blijven fietsen dan beschikt Flow Fitness over een zeer uitgebreid assortiment hometrainers. Alle hometrainers hebben een lage instap en zijn individueel aan te passen aan u wensen en houding. Met een Flow Fitness hometrainer blijft u fit en kunt u uw trainingsdoelen in een vertrouwde omgeving realiseren

Hometrainers

Flow Fitness Loopbanden

Lopen is de meest natuurlijke manier van bewegen en een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden of de conditie te verbeteren. Steeds meer mensen kiezen deze activiteit om hun fitnessdoel te bereiken. Alle Flow Fitness loopbanden zijn voorzien van een geavanceerd dempingssysteem en gepatenteerd loopvlak. Voor uw veiligheid adviseren wij om altijd goede hardloopschoenen te gebruiken. Een goede hardloopschoen zorgt namelijk niet alleen voor een goede demping maar ook voor een juiste afwikkeling van de voet.

Loopbanden

Flow Fitness Roeiers

De roeitrainer biedt een zeer intensieve en complete workout. Van alle fitnessproducten verbrandt u op de roeitrainer de meeste calorieën. Roeien versterkt met name de arm-, nek,- schouder- en buikspieren. Bovendien is roeien een zeer veilige cardio oefening. Alle Flow Fitness roeitrainers zijn eenvoudig inklapbaar en makkelijk op te bergen.

Roeiers

Flow Fitness Accessoires

Een fitnessmat en borstband zijn essentiële accessoires bij de aanschaf van een fitnessapparaat. Een fitnessmat zorgt voor bescherming van de ondergrond en vangt het zweet op. Een borstband zorgt voor een accurate hartslag en is onmisbaar bij een hartslaggestuurde training.

Accessoires