Contact

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Fitness Fit
Richterlaan 10 – 3
9207 JV Drachten

http://www.fitnessfit.nl/
info@fitnessfit.nl
Tel: 0512 – 356961

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 – 17:00
Woensdag 12:00 – 17:00
Donderdag 13:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 15:00

Fitness Fit

FitnessFit Webshop is in het najaar van 2008 opgericht door Klaas van der Wielen te Burgum. Op 1 maart 2009 is de webshop, www.fitnessfit.nl, on-line gegaan. Sinds september 2010 is er een showroom bij gekomen. In juni 2012 zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie in Drachten waar een (veel) grotere showroom aanwezig is. Hierdoor hebben we een ruim aanbod toestellen die door de klant geprobeerd kunnen worden.

Het bedrijf is nog steeds groeiende in zowel klantenbestand als het aanbod van artikelen. FitnessFit Webshop is officieel leverancier van o.a. merken als Kettler, Bremshey, Tunturi, BH-Fitness, AGU, Exel Nordic Walking, Rucanor, Reebok, Flow Fitness, Hammer Fitness, Finnlo Fitness, Adidas, etc.

Kom gerust eens langs in onze showroom!

Service en kwaliteit

FitnessFit Webshop onderscheid zich van andere sport webshops door met name service én kwaliteit. Vrijwel op alle artikelen zit een garantie op van minimaal 1 jaar. Op vrijwel alle toestellen zit zelfs een garantie van minimaal 2 jaar. Op de frames van deze toestellen zit een garantie van 15(!) jaar.

FitnessFit vind service het belangrijkst. Een van de dingen is bijv. het contact met klanten. Wanneer u een vraag stuurt per mail, hebt u tijdens kantooruren meestal binnen een uur een concreet antwoord. Soms duurt dit iets langer, langer als 2 uur zal het nooit duren!

Bij het plaatsen van een order krijgt u een bevestigingsmail toegestuurd. Bij FitnessFit krijgt u ook nog een mail toegestuurd als de order is opgestuurd. Zo weet u dat u de volgende dag uw order kunt verwachten. Duidelijkheid én contact vanuit FitnessFit!

Klantenservice en nuttige sport informatie!

Zoals u (hier boven) kunt lezen is FitnessFit erg klant gericht. Niet alleen door het verkopen van artikelen maar ook door het leveren van sport informatie proberen wij onze klanten in te lichten. Wanneer u lid bent van de nieuwsbrief krijgt u niet alleen elke maand de nieuwste aanbiedingen, maar ook sport informatie en informatieve links. Deze sport informatie kunt u altijd teruglezen op onze website onder het kopje “Sportinformatie”.

“Keurmerk”

FitnessFit Webshop heeft tot dusver geen keurmerk en / of “erkenningslogo” van een bepaalde organisatie. Onze mening is dat er op dit moment géén organisatie is die een volwaardig keurmerk / erkenningslogo / certificaat kan uitdelen. Een ander punt is dat er momenteel een wildgroei aan “keurmerken” en “erkenningslogos” zijn voor webshops.