Contact

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Benifit
Damsterdiep 23
9711 SG Groningen

www.benifit-shop.nl/
klantenservice@benifit-shop.nl
Tel: 050 – 3134846

Openingstijden

Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Benifit

Met de ALO (acdemie lichamelijke opvoeding) als achter grond, zijn we ons gaan specialiseren in het adviseren en verkopen van fitnessapparatuur, sportvoeding en vechtsportartikelen. Vooral op het gebied van de fitnessapparaten vinden we het ook belangrijk om een showroom te hebben zodat u ook makkelijk de fitnessapparatuur kan komen proberen tezamen met ons advies. Daarnaast hebben we natuurlijk een webshop ontwikkeld zodat u ook ons advies kan inwilligen en online kan bestellen.

In deze webshop vind u niet alleen de producten die bij u past, maar ook alle informatie die u nodig heeft om hier met plezier gebruik van te maken. Van vechtsportbescherming tot hometrainers. Benifit-Shop heeft een ruime voorraad en dus snel leverbaar. Tevens nodigen wij u uit in onze showroom en experience centre van ruim 1000m2 voor een persoonlijk advies, om fitness apparatuur te proberen, en om alles te bekijken en te voelen. In deze ruime showroom staan tientallen fitnessapparaten en ook een boskring met daarom heen een enorme keus aan vechtsportartikelen en voedingssupplementen. We begeleiden ook sporters op het gebied van voeding en training.

Ondertussen zijn we Ruim 15 jaar gevestigd aan het Damsterdiep in Groningen. Elke werknemer heeft bij Benifit-Shop.nl de affiniteit met sport en beschikt over persoonlijke ervaring in diverse takken van sport. Op deze manier begrijpen wij u en kunnen wij zowel in onze showroom als on-line u de juiste en up-to-date producten aanbieden. Als een van de grootste speciaal zaken en webshop, streven wij naar 100% perfectie. Mocht er een verschil zitten tussen uw verwachting en het geleverde product, dan zorgen wij voor een directe en snelle oplossing. Benifit-shop biedt u alle mogelijk betalingsmogelijkheden zoals iDeal, Paypal en diverse creditcards. 100% veilig via onze beveiligde (SSL certificaat) webwinkel.

Tevens zijn wij aangesloten bij de gerenommeerde keurmerken en waarborgwinkels, zodat u na aankoop alle rechten heeft om het product te retourneren.

Naast het verkopen vanuit onze showroom en on-line webshop aan de mensen die thuis willen trainen, verkopen we ook de meest professionele apparatuur aan sportscholen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, verenigingen en diverse andere instellingen. Bel ons gerust voor meer informatie indien u een bijvoorbeeld een sportschool heeft of specifieke vragen heeft. Wij staan u in alle rust te woord.